Në 24 orët e fundit janë kryer 3 143 teste të dyshuara për CoViD-19 dhe prej tyre 1 035 kanë rezultaur pozitivë, ose 33 per qind e tyre. Po ashtu në 24 orët e fundit kanë ndërruar jetë edhe 15 pacientë, ndersa janë shëruar 998 persona.