Ministrja e Shëndetësisë Ogerta Manastirliu ka bërë sërish thirrje qytetarëve, si pasojë e shtimit të ndjeshëm të rasteve me koronavirus.

Nisur nga kjo Komiteti i Ekspertëve ka rekomanduar që një pjesë e mirë e administratës të punojë nga shtëpia. MSH ka shpërndarë sot një udhëzues për të gjithë punonjësit që kanë shenja të gripit, duke i kërkuar atyre të punojnë nga shtëpia.

“Kufizo kontaktet dhe shmang grumbullimet për të parandaluar përhapje e infeksionit”, rekomandon MSH.

Global