Biznesmeni Trifun Kostovski ka mësuar se pasuria e tij ishte ngrirë kur nxori fletë pronësie për shtëpinë ku ai jeton. Kostovski për Alsat thotë se nuk ishte njoftuar se i janë bllokuar llogaritë personale, si dhe aksionet në letrat me vlerë.

Por gjithashtu thotë se nuk ka asnjë informacion që prokuroria e krimit të organizuar zhvillon procedurë parahetimore kundër tij dhe tre personave të tjerë për falimentimin e Bankës Eurostandard.