Shtetas i Kosovët gjendet pa shenja jete në bulevardin ‘Boris Trajkovski’

Një qytetar 57-vjeçar i Kosovës u gjet pa ndjenja mbrëmë vonë në Bulevardin Boris Trajkovski në Shkup.

Ndihma e shpejtë konstatoi vdekjen e tij dhe me urdhër të Prokurorit Publik, trupi i të ndjerit u dorëzua për autopsi.