Pas shpërthimit të debatit në Shqipëri, mes kryeministrit Rama dhe kryedemokratit Lulzim Basha për Shtëpinë e Verdhë, kryetari i BDI-së, Ali Ahmeti në Click Plus komentoi edhe për këtë temë.

“Gur pas guri bëhet kalaja, fjalë pas fjale nis belaja”, tha Ali Ahmeti për debatin Rama-Basha në Shqipëri për çështjen e Shtëpisë së Verdhë.