Gëzimja tashmë është personazh shume i njohur për publikun. Ajo së pari u bë e njohur si reja e Remzie Osmani.

Ndërsa tani Gëzimja ka një numër të madh ndjekësish që përcjellin çdo hap të saj.

E për ta, bukuroshja është shumë aktive në rrjetet sociale, me postime nga më të ndryshmet.

Sot ajo është shfaqur e rregulluar dhe e veshur me një fustan të gjatë.

Si çdoherë, edhe në këtë paraqitje reja e Remzies po duket tejet bukur.

Madje, duket sikur sot është bërë nuse tamam për qejfin e vjehrrës.