Para pak çastesh ka filluar protesta e VMRO-DPMNE-së për kontestin me Bullgarinë. Protestuesit janë nisur me vetura nga dy lokacione të ndryshme, përkatësisht nga Qendra Sportive Jane Sandanski në Aerodrom dhe Qendra Sportive Borsi Trajkovski në Karposh për t’u takuar së bashku para Qeverisë. Protestuesit kundërshtojnë deklaratën e Zaevit për gjuhën të dhënë për një media bullgare dhe kërkojnë dorëheqjen e tij.

Global