Melania Trump priti pemën e Krishtlindjes në Shtëpinë e Bardhë.

Elegante dhe e buzëqeshur, Melania vijoi kështu traditën amerikane, ku bredhi dorëzohet nga një karrocë me kuaj dhe pritet personalisht nga Zonja e Parë.

Për të pritur për herë të fundit bredhin 18.5 metra të lartë, Zonja e Parë e Shteteve të Bashkuara kishte zgjedhur një pallto bardhezi, doreza dhe çizme të zeza me taka të larta.