Ejup Rustemi drejtor i Ndërmarrjes Publike “Rrugët Shtetërore”, e ka nisur mbarë një ndër projektet madhore, rrugën e Bllacës informon Tetovasot.
Makineritë e ndërtimit nisën punën në njërin ndër projektet shumë të rëndësishëm për banorët e asaj zone në ndërkohë që Rustemi e nis pikërisht në këtë zonë kufitare ku do përfitojnë të dy vendet për shkak të lidhjeve familjare, tregtare dhe jo vetëm përcjellë Tetovasot .

Ndryshe sot drejtori Ejup Rustemi u shpreh se filluam me projekte serioze për modernizimin e infrastrukturës rrugore në Korridorin 8″

U kontrolluan aktivitetet e punës për rehabilitimin dhe rindërtimin, zgjerimin e 3 korsive në rrugën shtetërore Kriva Pallankë – Deve Bair deklaroi Rustemi.

Inspektimi u krye nga Kryeministri i RSM Zoran Zaev së bashku me Drejtorin e Ndërmarrjes Publike për Rrugët Shtetërore Ejup Rustemi, Zëvendës President për Korrupsion dhe Krim, Zhvillim të Qëndrueshëm dhe Burime Njerëzore Ljupço Nikolloski, Ministri i Transportit dhe Lidhjeve Blagoj Bochvarski dhe Kryetari i Komunës së Kriva Pallankës Borjanco Micevski.

Isshtë një investim me vlerë 10.16 milion euro, i siguruar përmes BERZH, fonde që do të rehabilitojnë 13.2 km rrugë me gjerësi 10.5 metra.