Ajo kohët e fundit iu nënshtrua një operacioni për zvogëlimin e gjirit duke i bërë nga madhësia e famshme prej 34E në 34B.

Dhe Bianca Gascoingne u shfaq edhe njëherë me madhësinë e saj të plotë të gjoksit, kur ajo pozoj me të brendshme të errëta në xhirimin e saj të fundit para operacionit.

T mobile In article [4]