Një 28-vjeçare banuese e një fshati të Tetovës, dje (26-nëntor) në orën 14 e 10 minuta, në SPB Tetovë ka raportuar se burri i saj 30 vjeçar I.I. disa herë e ka telefonuar atë dhe e ka detyruar që të kryen marrëdhënie seksuale me njerëz tjerë.
Merren masa për zbardhjen dhe dokumentimin e çështjes.