Para dhe pas festës

Artisti spanjoll Nacho Diaz Arjona ka sjellë në mënyrë unikë situatat para dhe pas nëpërmjet fototve duke i shkrirë të gjithë së qeshuri.

Më shumë se 500,000 ndjekës janë dashurar me llojin e artit të tij dhe gjithashtu në faqen e tij artisti i mundëson ndjekësve edhe të blenë produktet e tij të ëmbla.

Në fotogalerinë e mësipërme njihni me artin e tij./albeu.com

T mobile In article [4]