Dje rreth orës 12.00, efektivët e policisë të SPB Tetovë-Departamenti i Punëve të Brendshme Gostivar, e kanë privuar nga liria personin B.S. (26) nga Vrapçishti i Gostivarit. Gjatë bastisjes së kryer më vonë me urdhër të gjykatës në shtëpinë e tij, është gjetur marihuanë dhe një Pistoletë gazi kalibër 9 mm me një plumb. I njëjti është ndalua në Stacionin Policor Gostivar.TS