Kryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim Ali Ahmeti ka thënë se Artan Grubi ka qenë përkthyes dhe që ai me shumë saktësi ka sqaruar para opinionit të tërë këtë situatë që ndërlidhet me “shtëpinë e verdhë”, madje deri në fund, deri në prononcimin e prokurorit, informon GAZETA.MK

Ahmeti gjithashtu ka rikujtuar opinionin se Artan Grubi nuk ka qenë hetues në rastin në fjalë por vetëm përkthyes dhe që sigurisht se z. Grubi e ka njohur materien dhe është normale që ka komunikuar me njerëzit që kanë qenë të intervistuar.

Kjo është deklarata e plotë e kryetari të BDI-së Ali Ahmeti dhënë në emisionin Click Plus në televizionin 21:

https://gazeta.mk/wp-content/uploads/2020/11/ALI-AHMETI-PER-ARTAN-GRUBIN.mp4?_=1