Shënohet numri më i ulët i rasteve të reja me COVID që prej disa javës, por edhe numri i testeve është shumë i ulët. Kështu gjatë 24 orëve të fundit janë kryer vetëm 1176 teste dhe prej tyre 387 kanë rezultuar pçozitivë, ose 33 për qind e testeve të kryera. Ndërsa shqetësues mbetet numri i viktimave, plot 35 gjatë 24 orëve të fundit. Po ashtu janë shëruar edhe 528 persona.