Në 24 orët e fundit janë kryer 2 019 teste dhe prej tyre 820 kanë rezultuar pozitivë me koronavirus, ose 41 per qind e testeve të kryera. Po ashtu në 24 orët e fundit kanë e jetën edhe 32 pacientë, ndersa janë shëruar 895 persona.