Një burrë ka lënë gruan dhe fëmijët pas 19 vitesh për të dalë me dy gra në të njëjtën kohë. 46-vjeçari 46-vjeçari nga Newtown në Pennsylvani la gruan sepse donte ta bë nte me dy gra në të njëjtën kohë.

Ai foli me gruan e ti dhe pas 6 vitesh arriti t’ia mbushte mendjen për të pasur një martesë të hapur. Por pas 7 muajsh nuk mundi të duronte dot më dhe u ndanë.

Kurse tani tani ai ka dy të dashura Lea 40 vjeçe dhe Kirssy 41 vjeçe. Burri ka thënë:

Dua të jetoj më mirë, kështu ndihem më i lumtur. Mbase jam lodhur nga 19 vite martesë, duke e bërë vetëm me një grua dhe tani dua të jem më mirë. Kam shumë orek për se..”

Gjithashtu ai ka thënë se tani është i lumtur dhe se ndihem më mirë me veten e tij. Fotot e tij me dy të dashurat kanë çuditur shumë persona në gjithë botën.