Kjo është java kur do të emërohen drejtorët e rinj nëpër institucione të ndryshme të vendit që i përkasin eshalonit të tretë.Me këtë rast si gjithnjë TetovaSot sjellë emrat e disa drejtuesve të rinj shqiptarë,kësaj rradhe në Klinikën e Shkupit.
Arian Daci do të drejtojë Klinikën e Stomatologjisë , ndërsa Bashkim Osmani do jetë drejtor i Klinikës së Reumës.Një emër tjetër që do drejtojë një institucion të rëndësisishëm nga rradhët e Bashkimit Demokratik për Integrim është Suad Zejneli që do udhëheq me Klinikën TBC dhe Dalip Jahja në Klinikën Ortopedike
Ditëve në vijim TetovaSot do tju nxjerr edhe emrat e drejtorëve në dikastere tjera.TS