Pas virusit Covid-19, i cili doli nga Wuhani dhe preku gjithë botën, një tjetër skandal ka ndodhur në qytetin Kinez. Këtë herë mushkoja laboratorike që janë të mbushura me Viagra kanë dalë nga një labrator, dhe pickimi i tyre rrit aktivitetin e pakontrolluar seksual tek meshkujt.

Doktori që bëri studimin u shpreh se efekti i pìckimit të këtyre mushkonjave mund të zgjasë deri në dy ditë.

“Efektet e një pìckimi të mushkonjave mund të zgjasin deri në dyzet e tetë orë dhe simptomat përfshijnë një rritje të èpshit, zgjimit s*ksual,” tha Dr. Uenzi Ying Yin Jing.

Një i moshuar 87-vjeçar i cili mendohet se është pìckuar nga këto mushkoja tha se ka pasur një rritje të èpshit si një dhe dëshirë të pa kontrollueshme për të parë p*rno.

“Unë kurrë nuk kam parë kaq shumë p*rnografi gjatë gjithë jetës sime,” tha 87-vjeçari.

T mobile In article [4]

Ndërsa një pacient tjetër që u shtrua në spital pas pìckimit të këtyre mushkonjave ka ecur lákuriq në korridorin e spitalit duke u màsturbuar.

“I riu ndjeu një dëshirë s*ksuale të pakontrollueshme ndaj burrave, grave, kafshëve, madje edhe bimëve dhe tregoi simptoma të cilat mund t’i atribuohen kësaj mushkonje të veçantë”, shpjegoi një mjek.

Ky është ‘ìnfeksioni’ i dytë që ka dalë nga Wuhani pasi në dhjetor të viti të kaluar në atë vend u shfaq për herë të parë virusi SARS-COV 2, i cili tani është kthyer në èpidemi globale.