Një shpërthim i fuqishëm bombe ka ndodhur në Iskenderun të Turqisë.

Dyshohet se një person fillimisht ka qëlluar ndaj policisë dhe më pas ka shpërthyer edhe bombën që kishte me vete, duke hedhur kështu vetën në erë.

Forca të shumta policie në vendin e ngjarjes. Autoritetet nuk kanë dhënë akoma informacion rreth shkakut të shpërthimit.

Comments are closed.