Në territorin e qytetit të Shkupit gjatë ditës së djeshme janë shqiptuar 429 gjoba, mes të cilave 62 për tejkalim të shpejtësisë, 35 për makina të parregullta dhe të paregjistruara, 31 persona të cilët kanë drejtuar automjetin pa leje përkatëse, ndërsa 58 për mos-mbajtje të maskës.

“Kontrollet e shtuara do të vazhdojnë edhe në ditët në vijim. Apelojmë deri tek të gjithë qytetarët që të respektojnë rregullat në trafik, me qëllim që të rritet siguria në trafik”, thuhet në njoftimin e MPB-së.