Gjatë 24 orëve të fundit në territorin e vendit janë regjistruar 830 gjoba për mosmbajtjen e maskës.

Ministria e Punëve të Brendshme bën apel deri te të gjithë qytetarët që të respektojnë masat dhe protokollet e miratuara nga Qeveria me qëllim mbrojtje nga Covid-19.