Boksieri shqiptar ka pësuar humbje në ndeshjen me rusin Gassiev.

Boksieri rus, Murat Gassiev e ka mundur me nokaut boksierin shqiptar, Nuri Seferin.

Pa kaluar as dy minuta në raundin e parë të takimit, Gassiev i dha një goditje të fuqishme Seferit të cilin e rrëzoi në tokë.

Ishte ende raundi i parë dhe vetëm dy minuta të kaluar, kur Gassiev ia dha një grusht të fuqishëm që e rrëzoi në tokë.

Seferi u ngrit më pas, por gjyqtari vendosi ta ndërpres ndeshjen.

T mobile In article [4]