Aktorja dhe modelja, Arta Nitaj, mori vëmendje të madhe këto ditë përmes fotografive të nxehta që i publikoi “topless”.

Por, pak pas këtij zhvillimi, Arta është “zhdukur” nga rrjetet sociale.

Profii i saj në Instagram nuk është më i qasshëm.

Nuk dihet nëse ajo është larguar vetë nga Instagrami apo i është hakuar llogaria.

T mobile In article [4]