Tre persona janë ndaluar në Fushë Kosovë, dhe tek njëri prej tyre janë gjetur 8 qese të vogla me peshë 4.19 gram të mbushura me pluhur të bardhë dyshohet të jetë substancë narkotike.

Në lidhje me rastin është konsultuar prokurori i shtetit me vendim të së cilit i dyshuari dërgohet në mbajtje për 48 orë.