Të bukura por “të hidhura”, mund të përcaktohet bukuria e vajzave hajdute apo me të tjera vese të këqija.

Kështu mund të etiketohet edhe një e re e cila është kapur nga kamerat e një supermarketi në Krasnodar, Rusi, duke vjedhur.

Videoja ka bërë xhiron e rrjeteve sociale.

E veshur me një fustan të ngushtë ajo fsheh poshtë tij kanoçe, ushqime dhe produkte të tjera ushqimore. Se ajo ishte ngrakuar plot, nuk mundi ta dallonte as roja i sigurimit apo shitësit e marketit. Policia është vënë në ndjekje të saj teksa pronarët e marketit janë shprehur:

“Ne duhej ta njoftonim këtë sjellje të turpshme publikisht. Nuk ka fjalë për ta përshkruar atë për atë që pamë, për këtë turp.”

T mobile In article [4]