Është infektuar me koronavirus kryebashkiaku i Dropullit Dhimitraq Toli.

Lajmin e ka përcjellë vetë kryebashkiaku përmes një postimi në rrjetin social.

Ndërkohë edhe godina e Bashkisë së Dropullit është mbyllur për t’u dezinfektuar ditën e nesërme. Toli po qëndron aktualisht në banesë (karantinë) dhe thotë se punën do ta kryejë prej atje.

‘Të nderuar bashkëqytetarë!

Vetëm pak minuta më parë më informuan se jam pozitiv për koronavirus dhe kam qenë në izolim , unë dhe familja ime, që nga dje kisha simptomat e para!
Nesër Bashkia nuk do të funksionojë pasi dezinsektimi do të bëhet në të gjitha zonat, duke vëzhguar gjithmonë masat e nevojshme mbrojtëse!
Do të vazhdoj të kryej detyrat e mia për sa kohë që kam nevojë nga shtëpia!
Ju uroj shëndet dhe vëmendje maksimale!

T mobile In article [4]

Sinqerisht,

Kryebashkiaku i Dropolit dhe Pogonit
Dimitris Tolis‘-shkruan kryebashkiaku.