Stuhia Alex nga njëra anë dhe situata e krijuar nga virusi Covid-19, nuk ka ndaluar festat e përjavshme të të rinjve britanikë.

Shumë të rinj, u panë në rrugët e Newcastle, Manchester dhe Leeds, duke pritur në radhë për të frekuentuar klubet e natës.

Kjo tablo në fakt shihet prej kohësh në Britani, ku të rinjtë injorojnë sistematikisht urdhrat e qeverisë.

Autoritetet kanë urdhëruar që lokalet e baret të mbyllen në orën 22:00, por të rinjtë pikërisht në këto orare i frekuentojnë këto vende.

Ndërsa një gjë e tillë u pa dhe gjatë muajve të verës, ku plazhet dhe parqet ishin të mbipopulluara nga prania e njerëzve.

T mobile In article [4]

Për më shumë ju ftojmë të ndiqni fotot e mëposhtme.