Elvana Gjata e ka dhënë mesazhin e fuqishëm.

Këngëtarja e njohur shqiptare, Elvana Gjata, e ka publikuar një foto krah më të dashurve të saj.

Ajo shihet pranë prindërve të saj gjersa ka dhënë një mesazh të fuqishëm në këtë kohë pandemie.

“Të shtrenjët e mij.. Në këto kohë të vështira qëndroni sa më pranë familjes tuaj dhe gëzohuni me ta.. Jam çdo ditë thellë mirënjohëse për ta. Zoti është i madh”, ka shkruar Elvana Gjata pranë postimit të fotos.

T mobile In article [4]