26-vjeçarja Egzona Ferati, nga Skenderaj e cila ishte raportuar e zhdukur për një javë është gjetur sot nga vullnetarë të shumtë të prirë nga Ridvan Tahiri-Riki.

Ai ka njoftuar se 26-vjeçarja është gjetur në shëndet jo të mirë.

Ajo është sjell në Qendren Emergjente në Drenas, ku më pas do të dërgohet për trajtim në Qendren Klinike dhe Universitare të Kosovës.