Zjarr i madh shpërtheu mbrëmë në zonën industriale në Mostar, me ç’rast përfshiu një hapësirë prej disa kilometrash.

Në shuarjen e zjarrit i cili rrezikoi objekte private dhe afariste përveç zjarrfikësve u përfshinë edhe qytetarët.

Puna e zjarrfikësve u vështirësua nga era e fuqishme. Në shuarjen e zjarrit morën pjesë pesë automjete zjarrfikëse.

Nuk ka informacione për viktima eventuale.