Një studente në Francë pretendon se është sulmuar nga tre burra të cilëve u pengoi veshja e saj me minifund.

Studentja, e cila e identifikoi veten vetëm si Elisabeth, 22 vjeçe, tha se ishte duke bërë një shëtitje nëpër qytet ndërsa pinte një cigare të premten e javës së kaluar, kur burrat filluan t’i bërtisnin asaj.

Ajo pretendon se dikush bërtiti ‘shikoni atë prostitutëm me minfund’, dhe pastaj ‘mbyll gojën dhe uli sytë’.

Ajo pretendon se dy nga burrat e kapën nga krahët, ndërsa tjetri e goditi në fytyrë, duke e nxirë.