Sërish do të ketë protesta kundër shtrenjtimit të energjisë elektrike të paralajmëruar nga Komisioni Rregullator për Energjetik. Sipas njoftimit të Këshillit protestues, protesta do të mbahet sot me fillim orën 19:00 duke filluar nga Çairçanka deri tek Kuvendi i Republikës së Maqedonisë së Veriut dhe pritet të përfundoj tek Komisioni Rregullator për Energjetik.