Një 25 vjeçar ka rrëfyer për tabloidin e njohur Britanik “ The Sun” se si kishte shkuar për ta dërguar një porosi, dhe se kishte përfunduar ndryshe se që e kishte pritur.

E dashura Deidre:

Unë isha pothuajse në përfundim të orarit kur kolegu im që punon me mua si dërgues pizzash, më luti që ta dërgoja edhe porosinë e fundit. Isha i lodhur dhe meqë po më afrohej fundi i orarit e luta atë që të shkonte ai, por ai më tha se kishte shumë kokë dhimbje dhe nuk mund ta dërgonte porosinë.

Unë pranova e morra picën hypa në motor dhe u nisa drejt lokacionit ku ishte bërë porosia.

Sapo arrita në atë ndërtesë fillova ti bie ziles, por nuk dilte askush. Vetëm edhe kjo mu deshtë thashë me vete, që picën tani ta paguaja unë, kur befas u hap dera.

Çfarë të shihje, një super femre seksi rreth të 20-ve, me flokë të lagura dhe vetëm një peshqir të hollë rreth trupit më pa dhe më buzëqeshi.

Oh më fal të lutëm se isha dukë bërë dush, më tha. Jo nuk është problem ia ktheva unë dhe po bëja gati që ti merrja paratë dhe të ikja.

Por ajo duke mi lëshuar paratë në dorë, mua afrua dhe kapi për krahu dukë më thënë; “ Pse nxiton, eja më shoqëro që të hap picë së bashku dhe pusho pak.

Desha të refuzoja në fillim se e dija se çfarë do të më priste, dhe e dija se e dashura ime po më priste në banesë.

Pranova dhe u futa brenda, por ende pa u ulur mirë ajo hoqi peshqirin dhe fillojë të më prekte, të më puthte rreth qafës, duke më shpjerë drejt e në shtrat.

Unë tanimë kisha humbur mendjen dhe nuk mendoj për asgjë, pasi ia kishë lënë në dorë, “ dashamirës së picës” t’më bënte ç’të donte.

Ajo më puthte në çdo pjesë të trupit dhe filloi të ofshante e të bërtiste.

Unë isha i çorientuar pasi më duket se sikur tani fantazia ime mashkullore po realizohej.

Pasi bëmë 3-4 herë seks unë u ngrita vonë dhe ika për në shtëpi.

Të dashurën time e gjeta fjetur, por meqë i kisha dërguar mesazh se do vonohem nuk e kisha problem.

Por tani mendja më rrinë vetëm tek ajo dhe nuk di çfarë të bëj?

Unë e dua të dashurën time, por ajo nuk mi plotëson të gjitha këtë dëshira e epshe në shtrat si “ dashamirja e picës”.

Të lutem Deidre më ndihmo çfarë të bëj , se nuk më hiqet nga mendja ajo femër?

Përgjigjja e Deidres:

Ju thoni se e dashuroni të dashurën tuaj, por në të njëjtë kohë thoni se mendoni edhe për femrën që e keni takuar.

Ju duhet ta ndani mendjen dhe të mos bini pre e një aventure. Ajo sigurisht se ka dashur ta kalojë një natë me ty të bëj qejf dhe kaq.

Mos e humbi të dashurën tuaj, për një femre të cilin nuk e njihni dhe nuk e dini as kush është.

Mundohuni të kaloni më shumë kohë me të dashurën tuaj, dhe ti tregoni asaj se çfarë ju pëlqen të bëni me të, dhe sigurisht se edhe ajo do t’ia realizojë fantazinë tuaj.