Policia është detyruar të hyjë në mesin e dasmës në një restorant të Swansea.

Autoritetet lokale kanë bërë të ditur se kanë lajmëruar pronarin e lokalit të mbyllë aktivitetin pasi një numër i madh njerëzish kishin marrë pjesë në dasmë në shkelje të rregullave kundër Covid-19.

Fotografitë e publikuara nga ajo natë tregojnë njerëzit duke mos respektuar distancën.

Oficerët u thirrën në vendin e ngjarjes dhe u detyruan të largonin të gjithë personat të cilët ndodheshin për të festuar.

Stafi në restorant treguan se kishin marrë rezervim vetëm për 25 persona për pritjen e dasmës.