Leonora Jakupi është një këngëtare shumë e dashur për publikun.

Ajo u bë pjesë e skenës në moshë shumë të re dhe gjithmonë ka qenë një ndër të preferuarat e publikut

Ajo vazhdon të jetë shumë aktive në rrjetet sociale, me postime të ndryshme.

Në foton e fundit ajo po duket më e shëndoshë se asnjëherë më parë.