Njësia Speciale Intervenuese mbrëmë ka zhvilluar një aksion për shkatërrimin e kazinove në Karaçevë.

Në mesin e të arrestuarve që dyshohet se u përfshin në këto veprimtari ilegale ishin edhe 12 pjesëtarë të Policisë së Kosovës.

Në mesin e të arrestuarve janë edhe Raif Thaqi nga Kamenica si dhe Fatmir Kallaba nga Rogana.

Fatmir Kallaba

Raif Thaçi