Në 24 orët e kaluara ne vend, nga 1630 teste , janë diagnostifikuar 152 raste te reja me kovid 19, numri më I madh në Shkup – 58, Koçan 18.Betejen me virusin e kane humbur 2 persona, një pacient 77 vejçar nga Ohri dhe një 62 vjeçar nga Radovishi.

Instituti për shëndet public ka regjsitruar 126 pacientë të shëruar.

Deri më tani në ven djanë bërë 181 mijë e 35 teste.

Numri I përgjithsem I të prekurve arrin në 17 mije e 200 , I të shëruarve në 14 mijë e 312. Betejen me kovid 19 deri tani e kanë humbur 712 persona. Për momentin raste active janë 2 mijë e 176.