Goditja që cikloni po sjell në Greqi ka shkaktuar alarm te banorët.

Në një fshat bregdetar në Itakë, një nga tre ishujt Jon që është goditur nga moti i keq Ianos bregu është mbushur i gjithi me shkumë.

Banorët flasin për një “katastrofë biblike” ndërsa thonë se nuk u besuan syve kur panë plazhin dhe rrugën kryesore të fshatit të mbushura me shkumë. /albeu.com/