Mëngjesin e sotëm në moshën 83 vjeçare ka ndërruar jetë Adem Mikullovci.

Figura të rëndësishme e kujtuan aktorin, ndërsa e cilësuan si ikonë të artit të Kosovës.

Tani ka reaguar edhe kolegu i tij, aktori Rasim Thaçi Cima.

Ai ka publikuar një fotografi të tij, ndërsa e ka quajtur legjendë.

“Ti ike nga ne , por veprat e tua do të mbesin gjithmonë në mesin tonë legjendë , shokë dhe mik i dashur Adem”, ka shkruar Rasim Thaçi – Cima.