Zjarr shpërtheu në Liqenin e Tikveshit, ndërsa nga ai është përfshirë edhe pyll me pisha, konfirmuan për MIA-n nga Njësia zjarrfikëse territoriale – Kavadar.

T mobile In article [1]

Tre ekipe të zjarrfikësve, me tre automjete zjarrfikëse dhe dy ekipe nga “Pyjet kombëtare”, me dy automjete intervenojnë në terren, ndërsa ndihmojnë edhe banorët lokalë nga fshati Resavë.