Është Xhuda Kruti, volejbolliste e kampiones së Kosovës, M-Technologie nga Prishtina, e cila ka një thënie shumë befasuese.

Ajo ka postuar një foto atraktive në profilin e saj në facebook dhe ka shkruar disa fjalë.

T mobile In article [1]

“Besoja Zotit veprimet e tua dhe planet e tua do te realizohen.

Fjalët e urta 16:3”, shkruan Kruti.