Qytetarët në Tetovë kanë dalë sërish për të shprehur revoltën e tyre pasi Komisioni Rregullator për Energjetikë, vendosi të shtrenjtojë çmimin e rrymës elektrike për 7,42%.

Sipas organizatorëve mbledhja e protestuesve në Tetovë filloi nga tre pikat edhe atë te rrethrrotullimi te restorant “Mema”, te ish “Monopoli” dhe te çerdhja në lagjen”Potok”.

Protetuesuesit nga tre pikat e grumbullimit kanë niusr drejt Qendrës së Tetovë./TS