LSDM dhe BDI në kuadër të bisedimeve për qeverinë e re, kanë arritur marëveshje për postin e Kryeministrit.

Siç bën të ditur Tv kanal 5 nga burime partiake , sipas marëveshjes do të shkohet në parimin 3+ 1, që don të thotë 3 vite në krye të qeverisë të jetë Zoran Zaev, ndërsa 1 vit Naser Ziberi.

Gjithashtu, BDI-së i është ndarë edhe udhëheqja me Drejtorinë për të Ardhura Publike dhe Ministrinë e Punëve të Brendshme.