Morena Taraku ka ndarë pamje nga një festë që është organizuar për një person shumë të veçantë për të.

Modelja dhe këngëtarja shqiptare, Morena Taraku njihet si një person shumë i afërt me njerëzit.

Ajo ka shoqëri rreth vetes dhe një prej miqve të afërt të Morena Tarakut është Eroniti. Ky i fundit e ka festuar ditëlindjen dhe shoqëria i kanë organizuar festë të veçantë.

Morena i ka publikuar disa pamje ndërsa e ka uruar publikisht mikun e saj të zemrës.