Blogerja dhe njëherësh e dashura e Ledri Vulës, Sara Hoxha, ka qenë mjaft e komentuar në faqet rozë.

Kjo, jo vetëm për shkak të postimeve të përditshme, por edhe për shtatzëninë e saj, të cilën e zbuluan kohëve të fundit.

Çifti i njohur ditë më parë kishin zbuluar edhe gjininë e foshnjës, ndërsa janë në pritje të një vajze.

https://www.instagram.com/p/CDGuwychyFE/