Një rrëfim tronditës ka qenë ai i një qytetari pranë spitalit të Sanatoriumit në Tiranë, i cili sapo kishte mësuar që kishte humbur të vëllanë e tij, i cili dyshohet se ishte prekur nga Covid 19.

Teksa fliste për gazetarin Erjon Skendaj, ai u shpreh se të vëllanë e kishte çuar në gjendje të mirë në spital, duke ecur me këmbët e veta dhe pa sëmundje të tjera shoqëruese, dhe po e nxirrte prej aty të pajetë.

I vëllai i tij, i revoltuar dhe me dhembje, tha se viktimës nuk i ishte bërë ende tamponi, dhe duket se vdekja e tij nuk do të klasifikohet si vdekje Covid.

“E solla vëllanë me këmbët e tij shëndoshë e mirë, e tani më thanë se ka vdekur, ky është shteti?! Si ti them unë tre fëmijëve të vëllait, bashkëshortes së tij, dhe nënës sime e cila është 82-vjeç”, u shpreh u vëllai i personit që ka humbur jetën.