Jesy Nelson ka një dietë të përditshme derisa ka publikuar një foto të darkës së saj në Instagram.

Ylli i Little Mix filmoj pjatën e saj të ushqimit e cila përbëhej nga një gjoks pule dhe tetë karrota të vogla, bashkë me një emoji fytyre të trishtuar.

Këngëtarja më pas e kthehu kamerën në festën e të dashurit të saj Sean Sagar.