Monica Bellucci dhe Vincent Cassel mbetën në një marrëdhënie të shkëlqyer pas divorcit.

Ende ka spekulime se ish-bashkëshortët nuk pajtohen më së miri. Fotografitë nga Italia konfirmojnë të parën, dhe mohojnë të dytën.

Aktorja italiane Monica Belucci (55) dhe francezi i famshëm (53), ish-burri dhe kolegu i saj Vincent Cassel, qëndruan në Itali rreth dhjetë ditë më parë, me vajzat e tyre Deva (15) dhe Leoni (10).

Ata janë fotografuar në një restorant të famshëm duke shijuar darkën. Dhe arsyeja e mbledhjes ishte mjaft e veçantë.

Monica dhe vajza e saj më e madhe Deva filmuan në liqenin Como në Itali një fushatë të re për shtëpinë e modës “Dolce & Gabbana” me të cilën italiania e famshme bashkëpunoi në fillimin e karrierës së saj të modelimit, dhe mori pjesë disa vjet më parë në fushatën e diskutueshme për të treguar lidhjen midis modës dhe fesë.

Deva është gjithashtu e përfshirë në aktrim dhe në fushën e modës që ndjek në gjurmët e nënës së saj, ajo gjithashtu mori mbështetje nga babai i saj, i cili iu bashkua asaj në set.

Kjo imazh nga Italia zbulon gjithashtu se si do të duket Deva në fushatë.

Pas xhirimeve, Monica shkoi në Greqi, ku gruaja aktuale e Vincent Cassel, Tina Kunakey (23), me të cilën u martua në vitin 2018 në Francë dhe me të cilën ka një vajzë Amazonia, po qëndronte në të njëjtën kohë.

Monica dhe Vincent ishin martuar nga 1999 deri në 2013.