Kryetari i Partisë Demokratike të Kosovës (PDK), Kadri Veseli deklaroi se beteja e tij, të cilën e udhëheq së bashku me presidentin Hashim Thaçi, do të jetë triumfale.

Ai në profilin e tij në Fejsbuk, shkroi se Kosova do të dalë si fitues nga kjo betejë, për atë që, siç tha, “lufta e UÇK-së ishte e drejtë”.

T mobile In article 1

“Triumfuese do të jetë edhe kjo betejë e Kosovës, në të cilën sërish do të jemi bashkë me vëllain tim nga lufta, Hashim Thaçi. Sepse, e drejtë, e pastër dhe triumfuese ishte edhe lufta jonë çlirimtare. Prandaj, po, dielli do të lindë përsëri”, shkroi Veseli.